Oamenii stau în frig, caloriferele sunt reci, în timp ce cartierele sunt înecate în aburi pe care îi plătesc toți bucureștenii, iar politicenii se bat în declarații. Realitatea o percepem toți.
A venit vremea solutiilor!
Soluțiile nu au culoare politică.
Să cuplăm la soluții, nu la populisme politice!

Gabriela Firea a răbufnit azi dimineață prin intermediul unui comunicat de presă, asta după ce toată iarna mii de familii au suferit pentru că nu au avut apă caldă și căldură. În timp ce edilul-șef al Capitalei dă vina pe liberali că nu este căldură, aceștia susțiun că dacă primarul general ar fi demerat investițiile- bucureștenii nu ar sta acum în frig.

Mii de bucureșteni stau în frig, iar pierderile RADET sunt tot mai mari de la o lună la alta, după ce țevile au cedat în mai multe cartiere al Capitalei. RADET pierde 170.000 de euro pe zi din cauza avariilor. 2.000 de metri cubi de apă caldă se scurg în pământ, în fiecare oră, din magistralele regiei.

Sursa: https://www.piatapresei.ro/2019/01/__trashed-6/?fbclid=IwAR2AItsofHGM6wJt-QZ28XotDd12WFWNLedSCbC4m7L28YYoYgtiJj1qnwQ