Gabriel Dumitrașcu: O nouă avarie lasă cetățenii din trei sectoare ale Capitalei fără căldură și apă caldă. Din păcate, nu este un eveniment izolat, iar partea cea mai tristă este faptul că vor urma și alte avarii. RADET a ajuns o bombă cu ceas, iar autoritățile nu iau măsuri nici în al douăsprezecelea ceas. Infrastructura de transport al agentului termic este la pământ. Rețeaua crapă, la propriu, zi de zi, iar singura măsură care se ia constă doar în peticirea periodică. Gabi Dumitrașcu somează guvernanții să investească în infrastructura RADET

Domnilor Guvernanți, treceți imediat la treabă. Alocați fondurile necesare pentru modernizarea infrastructurii. Lăsați voucherele, pomenile electorale, circul politic ieftin și dați banii necesari rețelei de transport pentru agentul termic. Accesați fondurile europene pe care le aveți la dispoziție. Aveți 176 milioane de euro fonduri nerambursabile pentru acest lucru.

Sunteți responsabili pentru fiecare om care stă în frig, sunteți responsabili pentru orice zi care trece și duce la agravarea situației.

În acest moment, cantitatea de apă care se pierde din rețea echivalează cu cantitatea de apă din lacul Herăstrău. Noi, cetățenii, plătim aceste pierderi, iar voi nu aveți nicio soluție pentru rezolvarea aceste crize care poate duce la o paralizare completă a sistemului de încălzire.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/gabi-dumitra-cu-someaza-guvernan-ii-sa-investeasca-in-infrastructura-radet_1315306.html?fbclid=IwAR1CqBj7qHyD9gamHwOfd9wfHMH_fGU_TPDicgzj-IpyB7Ca7JZNpQBLSEg

#GabrielDumitrașcu
#pnlbucuresti