Nu trece o zi fără probleme în administrația Firea-Faliment PSD. Încă o avarie majoră la rețeaua de termoficare, afectează sute de blocuri din sectoarele 4, 5 și 6. Din cauza acestei avarii, nou înființata Companie Municipală Termoenergetica, se află în imposibilitatea de a furniza apă caldă și agent termic, miilor de bucureșteni ce locuiesc în zonele afectate.Termoenergetica (ex RADET), își bate joc de cetățenii Bucureștiului, nerăspunzând reclamațiilor acestora, pe liniile de contact deschise, fapt deloc curios, modul acesta de lucru fiind specific celei care a dat ordinul de înființare a Companiei Municipale Termoenergetica, Gabriela Firea.
Bucureștenii s-au săturat să plătească serviciile execrabile oferite de aceste companii și pretind condiții decente de trai, demne de o capitală europeană a anului 2020.

Metehnele actualei administrații amintesc de vremuri demult apuse, de tristă amintire, iar bucureștenii trebuie și vor sancționa această administrație incompetentă la vot.
#schimbămîn2020

Sursa: https://www.facebook.com/pnlbucurestioficial/