În prima ședință a Consiliului Local Sector 3, liberalii l-au Interpelat pe primar vis a vis de daunele produse de intemperiile de saptămâna trecută, când în București au căzut peste 700 de arbori din care peste 200 numai în sectorul 3, care majoritatea au facut și daune materiale importante, fiind întrebat dacă s-a respectat planul anual de toaletare arbori, solicitandu-se o soluție pentru despăgubirea celor afectați. Fiind pus în fața acestei situații de către consilierii liberali, primarul Robert Negoiță a recunoscut că în Sectorul 3 toaletarile au rămas în urmă.Ca de obicei, Negoiță fuge de responsabilitate și dă vina pe precipitațiile însemnate de anul trecut, spunând că datorită vremii nici în primăvara trecută cu ninsorile și nici în toamna trecută cu multe precipitații nu au avut timp sa toaleteze cât trebuia și că nu exista vreo poliță de asigurare la ADP care să acopere și daunele produse de intemperii.

Consilierii PNL sector 3 îi cer public primarului Robert Negoiță sa identifice rapid o soluție de a despăgubi pe cei care au suferit pagube materiale produse din cauza copacilor netoaletați, pentru unii dintre ei existând si solicitări în acest sens!

PNL Sector 3 consideră inadmisibilă fuga de responsabilitate de care dă din nou dovadă administrația PSD, în condițiile în care o persoană a fost lovită de un copac și sute de mașini au fost distruse în București. Netoaletarea coresponzătoare a copacilor reprezintă un pericol public și un atentat al PSD la viața și la bunurile bucureștenilor.