După ce a promulgat legea care prevede construirea acestui proiect important de infrastructură rutieră astăzi a anunțat că a propus ca Autostrada Unirii să fie declarată obiectiv strategic de interes național! Susțin demersul președintelui Klaus Iohannis! Moldova are nevoie de autostradă cât mai curând!

Klaus Iohannis: ”Am aprobat ca proiectul autostrăzii Ploieşti-Brașov să fie declarat obiectiv strategic de interes național. În acest context, am atenționat-o pe doamna Prim-ministru că încă de la finalul anului trecut este în vigoare o lege pe care Guvernul continuă să o încalce și care prevede obligativitatea construirii Autostrăzii Moldovei. Avem o nouă dovadă a incapacității acestei guvernări de a dezvolta România. Este deplina responsabilitate a Guvernului de a găsi acele soluții care se impun pentru a putea realiza aceste proiecte prioritare pentru milioane de români, inclusiv posibilitatea declarării și acestui obiectiv de infrastructură ca unul strategic de interes național, lucru pe care l-am propus foarte concret în ședința CSAT de astăzi”.

Sursa: https://www.facebook.com/MugurCozmanciuc/?_