Organizația PNL București s-a întâlnit azi pentru a decide un nou
„Șef de campanie” , deoarece, a rămas locul vacant în urma demisiei din funcție a D-lui Alexandru Nazare.

În urma ședinței a organizației PNL București, a fost ales în funcția de „Șef de campanie” un coleg tânăr, din noua generație în persoana D-lui. Alexandru Kansou, Secretarul general al PNL București.

Este clar că astfel, PNL București , prin mișcarea de azi, dă un semnal pozitiv luptei pentru câștigarea unor rezultate de excepție la nivelul capitalei, alături de candidatul nostru Dl. Rareș Bogdan,
deschizătorul listei de europarlamentare, care se află aproape zilnic pe stradă cu oamenii, în toate sectoarele.

PNL București a strâns peste 10% din semnăturile necesare depunerii candidaturilor, au organizat acțiuni zilnice cu deschizătorul listei de europarlamentare și alți candidați, au contractat cele mai multe panotaje outdoor, toate aceste demersuri au convins deja multe filiale județene asupra determinării celor din București.

Mai mult, alegerea lui Alexandru Hazem Kansou ca șef de campanie se dorește a fi o garanție suplimentară privind disciplina sectoarelor în următoarele două luni de precampanie și campanie.