Ministrul ungar al Afacerilor Externe Péter Szijjártó, Kelemen Hunor și Premierul Ungariei Victor Orban, se lovesc de patriotul român Cătălin Ioan Berenghi, care s-a mai pus și în fața Prim-Ministrului Victor Viorel Ponta, Președintelui Turciei Recep Tayp Erdogan când acesta a blocat construcția Mega Moscheii!Acești domni trebuie să înțeleagă că nu au dreptul să se amestece în treburile României, România are legi care se respectă, indiferent ce presiuni ar face ș câți bani ar da politicienilor corupți români care sunt dispuși să le facă jocul.

Acest domn a  solicitat și depus la Judecătoria sectorului 5:

– SUSPENDAREA ACTIVITĂȚII UDMR DOSAR NR 16391/302/2019
– DESFIINȚAREA UDMR DOSAR NR 15626/302/2019

Cine este acest domn?

Redacția  site-ului vă raspunde la întrebarea pe care ne-ați pus-o , simplu și la obiect, așa cum se prezintă el.  BERENGHI CATALIN – PATRIOT ROMÂN.

Încadrat la „SIGURANȚA NAȚIONALA” și anchetat de DIICOT,  ÎNTR-UN DOSAR DE TERORISM, pentru simplul motiv că este patriot și naționalist, care-și iubește țara și poporul său.
Contestă legile aberante și se ia la trântă cu toate instituțiile  democrate inapte și cu toate „COZILE DE TOPOR”, care fac rău românilor! Comentează și critică acele instituții și oameni care sunt plătiți să facă bine României și nu contra EI. FAC SACRIFICII, PENTRU CĂ  SUNT ROMÂN ȘI-MI IUBESC TARA!

Sursa: https://www.facebook.com/Catalin-Berenghi-1715989055291587/?__tn__=%3C-R&eid=ARAKQpuc–n3N7-