ℹ️Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a dezvăluit că foștii miniștri PSD de Interne au efectuat cheltuieli nejustificate, pentru protecția demnitarilor. În schimb, aceștia au neglijat achizițiile pentru dotarea poliţiştilor.

Ion Marcel Vela:”Doamna Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un BMW Seria 7 și l-a dat în comodat la Camera Deputaților. Pentru cumpărarea autoturismului BMW, a existat o înțelegere între Carmen Dan și cel care a condus Camera Deputaților, adică ori domnul Dragnea, ori cine a urmat după dânsul.

Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, cheltuind banii aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști.
Au cumpărat patru maşini Touareg noi, în valoare de 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie pentru a asigura protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum.
Am găsit sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu 1.000 de euro bucata. O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata. ”

Sursa:  https://www.facebook.com/pnlsector3/