ℹ️ Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat site-ul http://servicii.mmuncii.gov.ro/, primul inventar al tuturor celor 180 de servicii publice și beneficii furnizate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și instituțiile aflate în subordinea sau sub autoritatea acestuia.ℹ️ Site-ul tematic a fost gândit ca o aplicație simplă și intuitivă, astfel încât oricine are nevoie de informații despre un beneficiu sau serviciu public să poată găsi într-un singur loc date privind documentele necesare pentru depunerea dosarului precum și formularele / cererile-tip aferente.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale: ”Debirocratizăm în mod real accesul la serviciile și beneficiile de la Ministerul Muncii și instituțiile din subordine.
180 de servicii și beneficii se accesează, în acest moment, la Ministerul Muncii și instituțiile din subordonare prin completare de formulare. Le vedeți pe toate pe site-ul http://servicii.mmuncii.gov.ro/ .
Cu ajutorul vostru activ simplificăm procedurile de depunere a documentelor pentru accesarea de servicii/beneficii. Avem nevoie, în primul rând, de părerile beneficiarilor noștri. ”