Comunicat de presă, primit de la domnul deputat Claudiu-Vasile Răcuci (Grupul parlamentar al PNL) Miercuri, Ponta s-a întors în PSD, iar Tăriceanu şi ALDE au devenit sclavii socialiştilor!

Deputatul PNL Claudiu Răcuci spune că PSD nu-şi va schimba niciodată năravul, indiferent ce vor spune românii prin vot, iar aşa-numita ”schimbare la faţă” pe care au promis-o Dăncilă, Olguţa, Oprişan şi alţii PSD-işti după pierderea alegerilor a fost o altă minciună care a ieşit la iveală în mai puţin de 24 de ore:„Interesele financiare şi cele legate de mutilarea justiţiei continuă să facă din PSD, ALDE şi Victor Ponta cea mai trainică şi odioasă frăţie! Au demonstrat acest lucru din nou miercuri, 29 mai, când pentru a-l înlocui pe Liviu Dragnea cu Marcel Ciolacu, PSD-iştii au apelat la cele mai mizerabile tertipuri.Au cumpărat voturile lui Victor Ponta, Daniel Constantin şi alţi frustraţi din ProRomânia, adică PSD-ul cu nr.2, dându-le dreptul să îşi facă propriu grup parlamentar, deşi ei sunt tot PSD-işti. Pentru a obţine voturile celor din ALDE, PSD a apelat la şantaj în grup, la adresa lui Tăriceanu şi a altor inşi din ALDE care au probleme cu justiţia! Astfel, miercuri dimineaţă, PSD a convocat repede o şedinţă a comisiei juridice din Senat şi i-a arătat lui Popescu Tăriceanu că dosarul în care Preşedintele Senatului este acuzat de DNA că a luat 800.000 de dolari mită nu se stabileşte în sala de judecată, ci în biroul PSD-ului! PSD a demonstrat astăzi că vinde şi cumpără voturi, chiar dacă duminică românii au dat un vot chiar împotriva acestor mizerii. PSD a demonstrat că şi fără Dragnea este acelaşi partid toxic pentru România, continuând să se bazeze pe minciună, hoţie, şantaj şi cumpărare de voturi.Cu toate acestea, tot miercuri, opoziţia condusă de PNL a reuşit un lucru foarte important pentru România – PNL, USR şi PMP au susţinut acelaşi candidat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor! Chiar dacă Raluca Turcan nu a strâns numărul suficient de voturi, pentru că opoziţia are puţine voturi, cred că este primul pas spre normalitate şi semnul că epoca PSD este pe sfârşite. Ceea ce românii au început duminică la alegerile pentru Parlamentul European şi la Referendum, va continua şi la următoarele tururi de scrutin. România merită