“Stimați colegi, trebuie să ne pregătim pentru guvernare. Trebuie să facem lucrul acesta cu trudă, cu modestie, cu respect față de români, cu atenție la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluție posibilă, astfel încât orice decizie pe care o vom lua să garanteze efecte favorabile pentru societatea românească.Trebuie să fim atenţi să nu cumva să cădem și noi în ispita de a lua decizii pe genunchi, de a scoate din joben Ordonanțe de urgenţă peste Ordonanțe de urgență, fără niciun fel de fundamentare, fără nici un fel de analiză, fără niciun fel de studiu de impact, care, mai apoi, să provoace consecințe dezastruase, aşa cum au provocat marea majoritate a Ordonanțelor de urgență date de guvernările pesediste.

Partidul Naţional Liberal este un partid serios, este un partid puternic ancorat, cu rădăcini adânci în istoria României și în societatea românească şi prin tot ceea ce facem şi vom mai face, trebuie să avem ȋn minte asta.

Trebuie să folosim campania asta să ne apropiem și mai mult de oameni, să fim și mai aproape de români, să fim și mai deschiși să le ascultăm problemele și împreună cu ei să căutăm cele mai bune soluții pe care să le punem în practică, pentru că vom fi cu siguranță chemați de cetățenii români să guvernăm România.”