Echipa PNL Sector 5 în acțiune! Campania „Deblocăm Bucureștiul” continuă!

Soluții pentru Deblocarea traficului din București există și noi am identificat o parte dintre ele. La nivelul Sectorului 5 acestea sunt următoarele:

➡️ Lărgirea și modernizarea următoarelor artere:
Șos. Giurgiului; Calea Rahovei – Șos. Alexandriei cu realizarea unor pasaje denivelate la intersecțiile cu inelul principal și inelul median: în zona Str. Antiaeriană/Șos. Măgurele și respectiv Str. Progresului (în timpul realizării Magistralei de metrou M7 Rahova – Colentina sau Bragadiru – Voluntari); Prelungirea Ghencea – Bdul Ghencea – Calea 13 Septembrie și construirea, de către Ministerul Transporturilor a unui pasaj denivelat pentru trecerea peste calea ferată la bariera de la Domnești;

➡️ Străpungerea Strada Brașov (cu pasaj la intersecția Str. Brașov – Bd. Ghencea) până la Șoseaua Alexandriei și mai departe, pentru închiderea Inelului Median, intersecția cu Șos. Măgurele spre Str. Alexandru Anghel și Str. Luică;

➡️ Închiderea Inelulului Principal de circulație a capitalei prin străpungere peste Șoseaua Giurgiului până la intersecţia cu prelungirea str. Progresului (paralela cu Șos. Viilor și Șos. Giurgiului) prin Str. Toporași, Str. Cladova, Str. Înclinată de-a lungul liniei de cale ferată Cotroceni – Gara Progresu;

➡️ Realizarea nodului intermodal Răzoare, inclusiv a pasajului denivelat pe relația Dr. Taberei- Eroilor;

➡️ Realizarea etapei a doua a Diametralei Nord – Sud între Str. Vasile Pârvan – Str. Uranus – Șos. Viilor;

➡️ Finalizarea lucrărilor de modernizare a Pieței Eroii Revoluției, inclusiv a pasajului pietonal subteran;

➡️ Construirea Magistralei de metrou M7, Rahova – Colentina (Bragadiru-Voluntari). Proiectul poate fi finalizat cel mai târziu până în 2024;

➡️ Construirea Tronsonului Gara de Nord – Gara Progresu a Magistralei de metrou M4, Lac Străulești-Gara de Nord-Gara Progresul.

www.deblocambucurestiul.ro
#DeblocămBucureștiul