Astăzi am primit un telefon cel puțin ciudat de la PNL Sector 5. O doamna care m-a întrebat dacă mai sunt membru PNL și dacă am mai activat in ultimii ani in partid. Recunosc ca primul impuls a fost sa reactionez negativ, dar apoi mi-am dat seama ca nu este vina doamnei in cauza. Cu siguranța nu este sau nu a mai fost de foarte mult timp pe la PNL, ci doar da telefoane acum.Eu, hai sa zicem ca sunt obișnuit cu schimbările in politica, m-am calmat repede. Am trăit sa văd multe in 19 ani de când sunt membru PNL. Dar cred ca cineva ar trebui sa schimbe puțin tactica.

Sunt sute de colegi care au muncit zi de zi pentru PNL in ultimii ani. Au stat departe de familii și au lipsit de la munca pentru a da tot ce pot acestui partid. Pentru ei, poate mai puțin obișnuiți, ar putea sa fie jignitor un astfel de telefon.

Hai sa o spunem drept!

Nu ar trebui sa fie despre ai lor, sau ai noștri. Ar trebui sa fie despre PNL, despre campaniile ce vor urma, despre a învinge PSD. Trebuie sa fie despre oameni. Despre cei care pot fi deopotrivă pe strada, sau pot gândi lângă tine un plan de guvernare. Despre a cunoaște problemele și aspirațiile fiecărui coleg, in egala măsura.

Din păcate însă, un astfel de telefon, ma face sa cred ca in acest moment fiecare dintre noi este doar un nume intr-un tabel Excel.

Am devenit toți doar nume intr-o baza de date?
Nu știu sigur cum ar trebui sa reactionez. Ce sa le răspund colegilor care au fost sunați la fel? Violeta Alexandru, puțin ajutor?

Pana una alta, așa inactiv, mâine seara sunt la Antena 3, de la ora 20.00, făcând opoziție adevarata și publica, acolo unde este greu, in fata PSD. A nu știu cata oară luna asta, anul asta și in ultimii ani.

Lupta cea mai grea e pe strada. Multumesc colegilor care au făcut asta, alături de mine, in ultimii ani pentru PNL. Și nu sunt putini, dar poate azi se sta doar pe FB.

Sursa: Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100010552366318