Marius Bodea: Aeroportul Iași se află într-o situație critică. RA Aeroportul Iași are de plătit dări de 6,7 milioane de lei și mai are disponibil în cont 3,8 milioane de lei. In acest moment, regia este în imposibilitatea achitării datoriilor la bugetul de stat.Bilanțul mandatului PSD la conducerea județului și a aeroportului Iași, arată dramatic: 9 curse externe deschise de mine și echipa mea au fost închise, investițiile pregătite la cheie pe care le-am lăsat în urmă au fost abandonate complet, o țeapă uriașă dată iesenilor cu o companie aeriană fantomă, fugărirea tuturor specialiștilor din aeroport și aducerea pe funcții cheie a unor incompetenți notorii, achiziții suspecte și inoportune, instaurarea unei percepții publice de mizerie generalizată în spațiile aeroportului, haos la organizarea stației de taximetre, și mai nou distrugerea stabilității financiare a aeroportului Iași.

Cifrele sunt clare: cât am fost manager la IASI Airport, am reușit să aduc această regie pe profit. În mandatul meu, aeroportul nu mai avea nevoie de subvențiile de la Consiliul Județean.

SE POATE și în companiile de stat să existe performanță și eficiență. Doar că trebuie depesedizate!