Îi invităm pe parlamentarii PSD, ALDE și UDMR să trăiască cu 84 lei pe lună, iar apoi să ne spună și nouă cum reușesc să facă performanță?
Îi întrebăm pe cei care au respins majorarea dacă știu că se învață din aceleași cărți de pe care învățau părinții noștri? Să mai menționăm că mai sunt mii de școli în care încă exista WC-uri în curtea școlilor?Parlamentarii care au iniţiat modificarea legii propuseseră ca alocaţia pentru copiii până la 2 ani să crească la 300 de lei, iar pentru cei între 2 şi 18 ani, la 150 de lei.

Propunerea a fost avizată favorabil de Consiliul Economic şi Social şi de Consiliul Legislativ. A fost însă respinsă de Guvern. Executivul a invocate, în punctul său de vedere, impactul bugetar – 0,31% din PIB – dar şi faptul că ar crea un vid legislativ şi acela că propunerea nu prevede majorarea alocaţiilor şi pentru copii cu handicap.

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/marirea-alocatiilor-copiilor-respinsa-de-senat-motivele-invocate.html