↗️ Partidul Național Liberal a luat decizia în Biroul Executiv să mandateze reprezentanții Partidului Național Liberal la nivelul Parlamentului European, să susțină candidatura pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, candidatura doamnei Laura Codruța Kovesi, un candidat român care are o șansă foarte mare de a putea obține numirea în această funcție extrem de importantă la nivel european.

↗️ Biroul Executiv al Partidului Național Liberal, a adoptat lista principalelor amendamente care vor fi susținute de Partidul Național Liberal în dezbaterea Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat. Amendamentele privitoare la funcționarea autorităților locale vi le va prezenta domnul vicepreședinte, Florin Roman, care este și președintele Comisiei de administrație a Camerei Deuputaților.

Ludovic Orban, președintele #PNL, și Florin Roman, deputat #PNL, declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal.↗️ Partidul Național Liberal a luat decizia în Biroul Executiv să mandateze reprezentanții Partidului Național Liberal la nivelul Parlamentului European, să susțină candidatura pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, candidatura doamnei Laura Codruța Kovesi, un candidat român care are o șansă foarte mare de a putea obține numirea în această funcție extrem de importantă la nivel european.↗️ Biroul Executiv al Partidului Național Liberal, a adoptat lista principalelor amendamente care vor fi susținute de Partidul Național Liberal în dezbaterea Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat. Amendamentele privitoare la funcționarea autorităților locale vi le va prezenta domnul vicepreședinte, Florin Roman, care este și președintele Comisiei de administrație a Camerei Deuputaților.

Publicată de PNL Sector 5 pe Luni, 11 februarie 2019