Ludovic Orban, președintele PNL: Reflexul comunistoid al PSD de a închide gura celor care spun lucrurilor pe nume, prin amenințare și încercări de intimidare cu plângeri penale, arată adevărata față hâdă a acestui grup de indivizi, care a încetat să mai fie un partid politic. PSD a ajuns azi doar o adunătură de parveniți, inculți și disperați, care își caută cu exasperare salvarea personală.După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un dușman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce să le pună călușul în gură celor care vorbesc.
Anunț în calitate de președinte al Partidului Național Liberal că susțin toate declarațiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare de către actuala guvernare. Va fi ocazia perfectă pentru a demonstra în justiție nu doar că reprezentanții actualului Guvern au mințit fără scrupule în legătură cu dezastrul economic pe care l-au produs, dar că faptele acestor ageamii se află în contradicție cu legile în vigoare.