Experții internaționali confirmă o dată în plus, în aceeași abordare cu cea a Comisiei de la Veneția și a Comisiei Europene, faptul că deciziile luate de #PSD și #ALDE nu au avut alt scop decât acela de a compromite lupta împotriva corupției, independența justiției și funcționarea statului de drept. Acest lucru demonstrează că justețea argumentelor Partidului Național Liberal în cadrul dezbaterilor parlamentare și a tuturor acțiunilor întreprinse ulterior, precum și validitatea acuzațiilor aduse de #PNL cu privire la agenda anti-europeană a partidelor de guvernământ.↗️ Amintim faptul că Partidul Naţional Liberal a inițiat un proiect de lege pentru desființarea Secției Speciale pentru anchetarea magistraților, adoptat tacit în Camera Deputaților și aflat în dezbaterea Senatului în calitate de cameră decizională.

❗️Solicităm Guvernului României să se angajeze în fața instituțiilor europene că va susține acest proiect de lege pentru desființarea Secției Speciale și că va sprijini efectiv implementarea pe deplin și complet a recomandărilor Comisiei Europene, ale Comisiei de la Veneția și ale GRECO”
Citiți comunicatul integral aici: https://pnl.ro/go/v6xJCT