Raluca Turcan:❗ Liviu Dragnea și-a dat seama că Viorica Dăncilă trebuie ținută departe de orice microfon!

↗️Săptămâna trecută, PNL a solicitat prezența Vioricăi Dăncilă la Ora Premierului în Camera Deputaților pentru a da explicații în legătură cu ordonanțele pregătite pentru apărarea corupților și sugrumarea justiției. Astăzi, conducerea Camerei Deputaților a respins cererea noastră. Probabil că Viorica Dăncilă nici nu a fost lăsată să pună mâna pe invitație și să decidă dacă poate, vrea și are ce să ne spună.

⚠ Este obligația prim-ministrului să se prezinte în fața Parlamentului și să răspundă la întrebările deputaților.
Fac apel la premierul României să citească Regulamentul Camerei Deputaților și să vadă că se poate inclusiv autoinvita! Și, în același timp, este obligată să răspundă solicitărilor grupurilor parlamentare!!!

❗ Având în vedere gravitatea subiectului, premierul are datoria de a se prezenta la Ora Premierului pentru a explica ce intenții are Guvernului în legătură cu ordonanțele pregătite pe Legile justiției.