Raluca Turcan.↗️ Peste 1 400 000 de semnături de susținere a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare au fost depuse astăzi la Biroul Electoral Central!

↗️ PNL este partidul care va reprezenta în mod competent interesele României în Uniunea Europeană! Ne angajăm în fața românilor că banii europeni ce ne revin vor ajunge în proiecte de dezvoltare de care țara are atâta nevoie!

↗️ Primul candidat pe lista PNL, Rareș Bogdan, este un apărător îndârjit al drepturilor și intereselor românilor și cel mai vocal contestatar al derapajelor anti-europene ale coaliției PSD – ALDE. Este și vocea PNL Sibiu în Parlamentul European, organizația care a dat Președintele României și cel mai bun rezultat la alegerile parlamentare trecute.

↗️ Lista PNL are cea mai serioasă și mai experimentată echipă de europarlamentari, oameni care au demonstrat că pot influența decisiv hotărârile Uniunii Europene în beneficiul românilor. Sigfried Mureșan este primul negociator-șef român pentru bugetul Uniunii Europene de 160 miliarde de Euro pentru perioada 2021 – 2027. Este, totodată, europarlamentarul care a luptat pentru ca Parlamentul European să o susțină pe Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al UE. Reprezentanții PNL în PE au avut, cu toții, rezultate remarcabile în domenii precum agricultură, infrastructură, sănătate, telecomunicații, demonstrând că pot influența decisiv hotărârile Uniunii Europene în beneficiul românilor.

↗️ Propunem, de asemenea, candidați cu o experiență remarcabilă în gestionarea proiectelor cu fonduri europene, în administrația publică locală. Sunt primari de orașe care au transformat radical comunitățile lor, cu bani europeni.

↗️ România merită să fie reprezentată în mod competent în Europa. Românii merită să beneficieze 100% de banii europeni pentru investiții! Europarlamentarii noștri sunt cei mai în măsură să le reprezinte interesele în Uniunea Europeană.