„Primarul Tecuciului, „termita roșie” Cătălin Hurdubae trebuie demis de urgență, prin referendum local” se anunță într-un comunicat de presă difuzat în rețelele de socializare și pe mass media din județ!

 „Îndepărtarea din funcție încă din 2019 se impune ca urmare a modului în care acesta a transformat primăria Tecuci într-un borcan cu miere pentru firmele de casă ale PSD care jefuiesc zilnic banii tecucenilor”.
 Niciuna dintre promisiunile electorale din 2016 nu a fost respectată, singura investiție fiind cea care i-a asigurat lui Hurdubae statutul de mascotă PSD: inaugurarea unei scări de incendiu la o școală.
 Străzile arată ca după război, gropile fiind mai dese decât petecele de asfalt, taxele au crescut înfiorător an de an, sunt maldăre de gunoaie la tot pasul, spitalul Municipal este o adevărată bombă de unde pacienții pleacă mai bolnavi decât au venit.
 Promisiunile din 2016 au rămas istorie: Spitalul regional nu are nici proiectul gata, nu s-a turnat nici măcar un centimetru de asfalt din cei 15 km propuși anual, nu s-a realizat Secția de Urgență a Spitalului Municipal, iar locurile de parcare promise au fost abandonate.
 Singura soluție firească este organizarea acestui referendum local pentru demiterea lui Hurdubae din funcția de primar al Tecuciului.

Acum să vedem câtă atitudine vor lua tecucenii și câți vor semna pentru demiterea primarului Hurdubae.
Apropo: TU ce faci? SEMNEZI?