Biroul politic OPV3 Sector 1  vă urează să prindeți  aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culegeți  ce e frumos şi bucurăti-vă cu adevărat. Petreceți frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2019!

Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinescă și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani 2019

Constantin Micu  , Prim-vic3wpreședinte OPV3 București

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. La mulți ani!

Ilie Dumitru , Președinte OPV3 Sector 1,

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese . La mulţi ani!

Zvirid Gheorghe Marin , Prim-vicepreședinte OPV3 Sector 1

Pentru anul ce vine vă doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine .la mulți ani!

Staicu Constantin , Prim-vicepreședinte OPV3 Sector 1

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

Elena Nica , Secretar General OPV3 Sector 1

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an! La mulţi ani! Un An Nou Fericit!

Neagu Vasile, Vicepreședinte OPV3 Sector 1

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2018, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

Morărescu Niculina , Secretar  General Adjunct OPV3 Sector 1

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai înalte realizări pentru anul 2019!

Bogdan Păunescu , Vicepreședinte OPV3 Sector 1

Noul An 2019″sa va aduca voua si familiilor voastre,sanatate,un strop de bucurie,pace in suflet, belsug si reusite ! LA MULTI ANI 2019 

Petre Maria, Vicepreședinte OPV3 Sector 1

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Stanca Robert, Vicepreședinte OPV3 Sector 1

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.La multi ani! 2019

Manolache Constantin, Vicepreședinte OPV3 Sector 1

Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri vă urează La Mulţi Ani!”

Manole Sultana,  Vicepreședinte OPV3 Sector 1

Prietenilor noștri le urez pace, sănătate și multă dragoste. Glumesc, le urez multă sănătate , cât mai puțină muncă și mulţi bani. La mulţi ani!

Popișteanu Doina, Membru