Acum, pe final de an 2017, vă doresc să vă îmbrățișez pe toți cu maximă căldură și să vă mulțumim tuturor că sunteți alături de noi OPV3-PNL , că ne suportați, că ne susțineți, că ne criticați, că ne încurajați, că ne  iubiți (unii mai mult, alții mai puțin), că ne împărtășiți ideile voastre, că v-ați răpit din timpul vostru pentru a-ne trimite un gând frumos de sărbători și, mai mult decât orice, vă mulțumim  că v-ați păstrat demnitatea și vă apărați țara de cei care au uitat că sunt români și o vandalizează zi de zi!
Pentru noi, anul 2017 a însemnat conștientizarea faptului că nici măcar democrația nu ni se cuvine, că ea se câștigă în fiecare zi, cu muncă, cu dăruire, cu implicare și determinare din partea fiecărui membtru de partid ,cetățean în parte!
Anul 2017 a trezit în noi  mai mult ca niciodată dragostea de țară, de locuri, de tradiții, de români, de pământ, de spiritul românesc, de aer, de soare, de mare… și de aici s-a născut și dorința de a face TOT ceea ce pot pentru ca în țara noastră lucrurile să se așeze pe făgașul lor firesc și de a ne recăpăta cu adevărat demnitatea pe care o merităm fiecare dintre noi!
În 2017 ne-am făcut nouă OPV3-PNL ,  promisiunea că vom pune umărul la însănătoșirea țării noastre, pe care eu, tu, voi, noi o iubim  teribil! Totodată , le-am promis și copiilor noștrii că le vom lăsa moștenire o țară curată, fără corupție, fără hoție! Iar în anul care vine  2018 vom  munci în fiecare zi pentru îndeplinirea acestor promisiuni!
Sper ca anul ce bate la ușă 2018 să reușească să trezească în noi toții sentimente mai bune, mai umane și să ne găsim cu toții înțelepciunea de a lăsa orgoliile și răutățile la o parte și să putem colabora cu mic, cu mare pentru atingerea scopului nostru comun: eradicarea corupției și numirea/alegerea de fiecare dată a unor conducători patrioți la butoanele țării!
OPV3-PNL dorește din tot sufletul ca în anul 2018 să ne lăsăm doar inimile noastre românești să vorbească una cu cealaltă și să ne putem conecta cu adevărat la inima României!
Să fiți sănătoși, voioși și patrioți!La multi ani, tuturor romanilor! La multi ani, Romania! Un an 2018 mai bun!La mulți ani, patrioților!La mulți ani, țara mea dragă!

OPV3 –  PNL