Nu știu dacă cineva dintre voi, cei ce alcătuiți societatea civilă, știți ce înseamnă munca de partid, strădania de a impune o idee astfel încât, această idee să devină una cîștigatoare și mai ales, una de viitor.O să vă spun doar ce au însemnat ultimele trei săptămâni  pentru PNL București, un efort uriaș uman și logistic, multă dăruire din partea organizațiilor interne, mulți kilometri parcurși, implicarea totală, pentru un vis de a câștiga o lupta cu  ciuma pesedistă. O luptă inegală, cu un PSD+ALDE care domină toate instituțiile statului  și pe care le-a subordonat după bunul plac al liderului suprem. Acesta este  adevăratul motiv  pentru care a fost  depus acest efort uriaş , iar lupta continuă.
Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor membrii din PNL București și totodată prietenilor noștri simpatizanți ai PNL București, care au înțeles că numai împreună putem fi o forță.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru efortul și sacrificile dvs, pentru implicarea în campania la europarlamentare, pentru seriozitate, implicare, dăruire.

Hazem Kansou

Secretar General PNL București.