↗️ Virgil Popescu, deputat #PNL: „La dezbaterea moțiunii simple pe energie cei de la PSD-ALDE s-au arătat foarte ofensați de adevărurile pe care le-am făcut publice. Printre altele le-am transmis niște realități:

❗ De exemplu, domnului Petcu care vorbea de profesionalizarea celor care conduc agențiile din Energie, i-am transmis următoarele: «La Centrul Național de Management al apei grele din Mehedinți secretara, șoferul, colegii de liceu, absolut toți de acolo sunt angajații ALDE Mehedinți, care este patronat de fostul deputat Palașcă. Asta arată cât de profesionale sunt numirile politice în companii».

❗ Le-am arătat și niște facturi care demonstrează cum au crescut prețurile, din cauza OUG 114, despre care cei de la PSD susțin că este foarte bună! Nu de alta, dar pare că trăiesc într-o realitate paralelă!”

Vizionează acest clip video împreună cu prietenii tăi : https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/285088105753841/