#PNL-ul își menține poziția, așa cum a hotărât de anul trecut, și anume că eu voi fi candidatul lor și că vom colabora foarte bine, eficient în campanie, și că vom câștiga.” Jurnalist: Ieri ați avut o întâlnire cu liderii PNL, dacă ne puteți spune care au fost concluziile sau ce ați stabilit în urma acestei întâlniri?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Cu mare plăcere! Concluziile au fost că voi candida, așa cum am anunțat de anul trecut, pentru poziția de Președinte al României, pentru al doilea mandat, că PNL-ul își menține, așa cum a hotărât de anul trecut, că eu voi fi candidatul lor și că vom colabora foarte bine, eficient și în campanie și că vom câștiga.

Jurnalist: Veți avea și acțiuni comune în luna august, cu cei de la PNL?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Cu siguranță vom avea acțiuni comune, de data aceasta este foarte clar, PNL-ul mă propune, eu sunt candidatul lor și vom avea o abordare de campanie așa cum se cuvine și așa cum se așteaptă românii.

Fragment din  declarația de presă  susținută de domunul președinte  Klaus Johannis : https://www.presidency.ro/ro/media/agenda-presedintelui/declaratia-de-presa-sustinuta-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1562753910