Președintele Klaus Iohannis și-a lansat duminică programul de candidat pentru alegerile prezidențiale. Președintele a criticat PSD pentru anii în care s-a aflat la guvernare și a vorbit despre modul în care poate fi reconstruită România.

„După aproape 3 ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în dimensiunile sale esențiale – economice, sociale, politice și instituționale, proiectul de țară pe care eu îl propun românilor este să construim împreună România normală!”, a transmis Președintele.

Klaus Iohannis a menționat că s-au făcut pași importanți pentru înlăturarea PSD de la butoanele puterii, însă „lupta” nu e câștigată.

„Am făcut deja pași importanți pentru înlăturarea celor care au produs atât de mult rău României, dar lupta împotriva pesedismului, sub orice chip se manifestă el, este una de durată. (…) Programul prezidențial pe care îl propun românilor reprezintă angajamentul meu de a fi catalizatorul acestui efort de reconstrucție instituțională, dar și morală a ţării. Eu știu care sunt pașii și direcțiile de urmat, iar viziunea pe care eu o propun cetățenilor se găsește în Programul Prezidențial „Împreună pentru România Normală”, a spus Iohannis.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/klaus-iohannis-si-a-lansat-programul-prezidential-cu-atacuri-la-psd-au-dorit-sa-tina-avioanele-la-sol-si-promisiunile-in-aer-1207347