Klaus Iohannis: „Nu se poate guverna împotriva oricărei logici economice și împotriva bunului simț. Și în niciun caz nu se poate guverna împotriva celor guvernați.
În economie, măsurile greșite sau falsele priorități lasă urme adânci pentru mai mulți ani.

„Nu se poate guverna impotriva oricarei logici economice si impotriva bunului simt. Si in niciun caz nu se poate guverna impotriva celor guvernati”, a subliniat presedintele Klaus Iohannis miercuri, in interventiile avute in cadrul sedintei plenare a Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

La intalnirea cu reprezentantii mediului de afaceri din Romania, presedintele Iohannis a punctat de la bun inceput faptul ca, „in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani„.

„Romania are nevoie sa revina la realism si la dialog fundamentat, la echilibru si responsabilitate in privinta deciziilor de politica economica.

Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului trecut, este o contraperformanta rarisima„, a declarat, printre altele, seful statului.

Citeste textul integral al alocutiunii presedintelui

O alta idee subliniata de presedinte a fost aceea ca „afacerile nu pot creste sustenabil, daca nu se bazeaza pe investitii care sa aduca dezvoltare pe viitor„.

Mediul de afaceri a fost bulversat prin masuri hazardate si intempestive, prin accidente de decizie precum renumita OUG 114, care arata calitatea deplorabila a guvernarii actuale„, a mai acuzat seful statului.

Declarația integrală aici: http://bit.ly/2MFE2UD