Sunt doua fapte petrecute astazi, legate de tragedia de la Caracal, care m-au ingrozit si mai mult cu privire la dimensiunea infectiei purulente din structurile de ordine si siguranta publica. Convorbirile Alexandrei cu operatorii 112 si cu politistii care au preluat apelurile arata cat de mult s-a degradat sistemul de siguranta publica in care au ajuns sa lucreze oameni de cea mai joasa speta ca pregatire profesionala si umana. Acei politisti sunt niste bestii cu chip de om, fara sentimente, fara constiinta si fara nicio gandire rationala, angajati intr-o functie publica prin coruptie si complicitati infractionale locale.Nu toti politistii sunt la fel dar sentimentul care ma ingrozeste este ca in sistemul de ordine publica sunt tot mai putini cei pregatiti profesional si dedicati misiunii lor. Astept din partea profesionistilor din politie sa se dezica de aceste rebuturi intrate pe usa din dos in sistem si sa nu-i mai apere sau sa-i acopere fie si prin tacere.

A doua intamplare de astazi care trebuie sa dea de gandit la fel de mult este demisia ministrului de Interne dupa nici o saptamana de mandat. Cat de mare si purulenta trebuie sa fie mizeria lasata de Carmen Dan in Ministerul de Interne si in Politie, la ordinele lui Dragnea si cu acceptul “nestiutoarei” Dancila, in complicitate cu diverse structuri locale de putere infractionala, daca pana si un pesedist vechi de-al lor s-a speriat si a fugit de responsabilitate?! Cred ca mizeria de la Interne depaseste orice limita imaginabila din exterior. De fapt, pe cine sau ce acopera Moga prin demisia lui de la Interne?!

Sistemul de siguranta si ordine publica risca sa faca implozie din cauza starii de degradare in care l-a adus in ultimii ani o coalitie de guvernare monstruoasa care a hacuit institutiile de ordine publica si ancheta penala cu efecte, vedem, criminale pentru siguranta oamenilor. Romania trebuie eliberata de dictatura unei majoritati infractionale.

Sursa: https://www.facebook.com/Ionel-Danc%C4%83-227578001357165/