Ca să înțelegem bine cât de nociv este PSD în continuare, prin respingerea la Senat a OUG 1/2020, care corecta măsurile ticăloase din OUG 114/2018, parlamentarii PSD AU RESPINS:

Eliminarea prevederilor care îngroapă fondurile private de pensii și banii participanților la Pilonul 2 de pensii, ceea ce pune din nou în pericol Pilonul 2 de pensii și banii românilor adunați în aceste conturi.Abrogarea taxei de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din sectorul energetic, ceea ce va duce la noi creșteri ale prețurilor pentru energie și utilități.

Liberalizarea pieței de energie prin eliminarea treptată a prețului fix de vânzare la producători, ceea ce înseamnă că se vor relua importurile de gaze și energie electrică iar companiile energetice românești vor fi puse pe butuci.

Desființarea taxei pe activele bancare, care va duce din nou la creșterea costurilor de creditare și a ratelor bancare și la o instabilitatea a sistemului bancar care va atrage riscul retrogradării ratingului de țară.

Înghețarea indemnizațiilor pentru demnitari și a sporurilor din sectorul public la nivelul lunii decembrie din 2019, ceea ce arată că parlamentarii PSD țin cu dinții de scaunele lor și de privilegii.

Plata activităților desfășurate de militari și polițiști în zilele libere sau de sărbătorile legale și a alocației pentru drepturile de hrană, ceea ce înseamnă că militarii și polițiștii nu vor mai putea fi plătiți pentru misiunile desfășurate în aceste zile.

Încetarea detașărilor din sectorul privat în sectorul public prin care erau evitate concursurile de ocupare a unor funcții publice, ceea ce va opri depesedizarea instituțiilor publice începută de guvernarea #PNL.

Înghețarea punctului de amendă la nivelul anului 2019, la 145 lei iar asta înseamnă că în noile condiții, atenție, șoferi, veți plăti în caz de contravenție 223 lei pentru un punct de amendă.

Suspendarea pensiilor speciale pentru primari în 2020 care se anulează pentru a face pe plac baronetului PSD.

Asta înseamnă PSD, ticăloșie dusă până la capăt, acționează doar pentru privilegiile lor și împotriva interesele românilor. România nu se poate reforma și dezvolta cu acest PSD în Parlament. Anticipatele sunt singura soluție pentru a scăpa România de PSD. #Anticipate