Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al #PNL: “Teodorovici e un tovarăș comunist sadea care ar fi făcut o carieră potrivită pe vremea comisarilor sovietici care au închis granițele României și îi împușcau pe cei care doreau să fugă de comunism.Tovarășul Teodorovici are o obsesie maladivă de sorginte bolșevică cu românii liberi care pleacă la muncă în străinătate și insistă să-i oblige să rămână în țară. Mai întâi a cerut limitarea dreptului la muncă într-o țară europeană la 5 ani iar acum cere ca studenții să rămână în țară câțiva ani după terminarea studiillor.

Ceea ce propune noul ”om roșu” din PSD este împotriva drepturilor europene câștigate de români și împotriva Constituției care garantează învățământul gratuit fără nicio condiționare.

Și ca bătaie de joc a PSD-ului la adresa studenților să fie maximă, după ce le-au dat o pomană electorală cu bilete gratuite de tren, acum s-au răzgândit și le anulează pentru că oricum nu votează cu ei. Asta arată nebunia unei guvernări eșuate care nu are nicio direcție și nu mai știe acum pe unde să-și scoată cămașa după dezastrul bugetar produs de toate populismele făcute în acești ani.

Drepturile românilor la muncă în străinătate și la exercitarea neîngrădită a profesiei în condiții de demnitate oriunde consideră că se pot împlini în viață sunt drepturi câștigate și nu pot fi subiect de șuete politice de vară pe terasă ale unui funcționar cu apucături de apparatchik comunist.

Soluția pentru întoarcerea românilor din străinătate și păstrarea tinerilor în țară este asigurarea condițiilor de viață normale pentru realizarea destinului personal și profesional acasă astfel încât opțiunea România pentru viitorul fiecarui român să fie una firească și naturală.”