Pesedismul de caviar al lui Dăncilă, etalat ostentativ cu rochii scumpe și accesorii de lux, greu de justificat dintr-o indemnizație de demnitar public, arată o guvernare în disoluție preocupată doar de păstrarea beneficiilor și privilegiilor personale ale unei clientele bogate de partid care folosește banii publici în disprețul legii. Iar dacă apare vreo problemă de răspundere legală pentru modul în care acoliții și sinecuriștii lor de partid au gestionat resursele statului în interes personal, totul se rezolvă printr-o ordonanță de amnistie.Printr-un simplu ordin al ministrului Teodorovici, publicat acum în Monitorul Oficial, ordonanța pentru amnistia fiscală a celor cu datorii la stat s-a transformat într-o ordonanță doar pentru amnistia clientelei de partid din PSD și ALDE, plantată la conducerea unor companii și institiții publice, care a făcut o gaură la buget de peste 2,7 miliarde de lei.

Nu vor să înțeleagă nimic și nu vor să se schimbe sub niciun chip. Amnistia fiscală este o aberație oricum pentru că îi favorizează pe cei necinstiți în dauna cetățenilor și oamenilor de afaceri corecți care își plătesc taxele și impozitele la timp. Apoi, să mai faci încă o discriminare între companiile private și cele de stat cu datorii bugetare este de-a dreptul o ticăloșie împotriva economiei private.

Este clar că nu-i mai interesează ce spun cetățenii. Guvernarea de tip PSD pentru infractori și pentru amnistia celor care nu respectă legea continuă fără nicio reținere și împotriva opoziției de toate felurile din societate. De ce o fac? Simplu, pentru că încă mai pot și pe ultima sută de metri fac totul pentru a-și scăpa acoliții politici de pușcărie și să rămână cu banii furați dacă se poate. #RomaniaFaraPSD
(Foto: stiripesurse.ro)

Sursa: https://www.facebook.com/Ionel-Dancă-227578001357165/?__tn__=%2Cd<*F-R&eid