Deci, nu! Nu se mai poate! Ei, tocmai ei, cei din PSD și ALDE, aceste târâtoare nevertebrate care de trei ani de zile au hăcuit statul de drept și Justiția în apărarea infractorilor, ei care ar fi trebuit acum să se ascundă în gaură de șarpe și să nu mai umble la lumina zilei printre oameni, ei s-au găsit să se urce pe cadavrele fetelor de la Caracal și să anunțe fel de fel de măsuri, referendum, comisii de anchetă, modificarea legilor și a sistemelor de siguranță.Nu vă e rușine? Băi, nenorociților, Iordache, Nicolicea, Dăncilă și tu, Dragnea din pușcărie, voi sunteți autorii morali ai crimelor de la Caracal. Cum nu vă crapă inima de remușcare?! Mai aveți tupeul să ieșiți în lume, să vorbiți despre ceea ce veți face, când voi ați distrus statul, ați eliberat infractorii din pușcării și v-ați cerut iertare lor, nu victimelor, nu românilor omorâți cu sânge rece din cauza voastră?!

Îmi amintesc episodul cu criminalul de la Medias, eliberat în baza Legii recursului compensatoriu, modificat de Eugen Nicolicea, și nu uit replica lui de ”ucigaș plătit” când l-am întrebat dacă are vreo remușcare, ”Și, care-i treaba?!”.

Iată care-i treaba, ticăloșilor, două fete nevinovate au fost chinuite și măcelărite de un criminal împotriva căruia oamenii Legii nu au acționat din cauza corupției locale, din incompetență și din cauza legilor care au răsturnat ordinea și siguranța publică în favoarea infractorilor.

Și, culmea tupeului și cinismului, Florin Iordache, această ființă amorfă din punct de vedere moral, el, măcelarul legilor Justiției și al Codurilor penale, el, fără de care nu mișcă nimic în orașul Caracal, el cere comisie de anchetă parlamentară. Băi, Iordache, tu chiar n-ai pic de rușine? Mai ai curaj să ieși în Caracal după ceea ce s-a întâmplat, în condițiile în care polițiștii de acolo sunt pur și simplu la brelocul tău?

Deci, gata!, Așa nu se mai poate! Dăncilă, Iordache, Nicolicea și toți ceilalți ca voi din PSD și ALDE, dați-vă demisia din orice funcție, plecați și ascundeți-vă de lume pentru tot răul pe care l-ați făcut românilor ajunși victime ale infractorilor pentru care voi ați făcut tot posibilul să-i scoateți din pușcării și să-i apărați prin lege.

Tot răul făcut de ei trebuie urgent reparat. Am făcut tot ce-a fost posibil pentru a-i opri dar unele schimbări penale au reușit să le treacă. Modificările făcute la legile Justiției și la Codurile penale în favoarea infractorilor trebuie abrogate imediat și asta vom face din prima zi în care PNL va obține o majoritate parlamentară care să aducă normalitatea în România și în viața oamenilor. Majoritatea criminală PSD – ALDE trebuie să plece. Plecați, plecați din viața noastră, criminalilor!

PS: M-am abținut cât am putut de la comentarii politice în acest caz pentru că sunt implicat în politică și ar fi oribilă și lipsită de scrupule orice politizare a acestei tragedii, până la un punct, până la punctul în care chiar vinovații încearcă să profite politic din această dramă cumplită.