ℹ️ Ion ȘTEFAN a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale din partea comisiilor de specialitate din Parlament.
 Decizia a fost una politică, PSD dominând comisiile parlamentare reunite. Avizul comisiilor este doar consultativ.Ion Ștefan: ”Cea mai mare realizare este oprirea sifonării banului public. Avem toleranţă zero când vorbim de cheltuirea banului public într-un mod incorect. Am oprit risipa, nu mai există cerere de plată înaintată Ministerului Lucrărilor Publice care să fie achitată fără a fi verificată. Toate lucrările, absolut toate lucrările executate prin PNDL 1 şi 2 au fost controlate. Vom controla şi ce a fost în urmă, vom controla toate lucrările, toate alocările. S-au cheltuit prea mulţi bani din bugetul statului fără a da nimeni socoteală.
În absolut toate cazurile de nereguli aceste documente au fost înaintate către organele de cercetare penală.”