Robert Negoiță a decis ca unul dintre SRL-urile înființate pe modelul celor de la Capitală să cumpere 61.000 mp de teren în comuna Glina, județul Ilfov. Pe aceste 6 hectare de teren a anunțat că va face un azil pentru bătrâni. Dar, se pare că, având personal interese imobiliare în zonă, intenționează să facă aici o stație de betoane, sau stație de sortare a gunoiului, sau fabrică de plăci prefa¬bricate de beton, deși a achiziționat recent și compania Delta ACM Construcții, care face așa ceva. Întrebat de consilierii liberali, în cadrul ședinței de consiliu local, despre destinația terenului, Robert Negoiță nu a putut preciza exact pentru ce dorește să îl achiziționeze și mai ales cui va apraține terenul, Sectorului 3 sau SRL-ului care poate avea soarta celor de la Capitală?

În legătură cu această hotărâre/nehotărâre a primarului, consilierul liberal Inocențiu Voinea, alături de alți trei colegi înscriși în cursa internă pentru desemnarea candiatului PNL pentru funcția de primar al Sectorului 3, Nicoleta Cândea, Violeta Vijulie și Adrian Bădilă, vă invită marți, 4 decembrie, ora 12 la o conferință de presă organizată chiar la terenul aflat lângă Autostrada Soarelui, la ieșirea din București. (Locația evenimentului poate fi accesată aici: http://s.go.ro/tbcga6ed )