Europarlamentarul PNL, președinte al PNL București, Cristian Bușoi, a fost invitat joi la Puterea Știrilor, unde a discutat, printre altele, și despre interesul scăzut al  actualei guvernări pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă sistemul de sănătate românesc.

”Interesul principal este altul: vedeți bine că mare parte din energie și din timp o dedică chestiunilor care îi vizează direct, schimbarea legilor justiției, acapararea unor instituții-cheie ale statului(…) Dacă vorbim de prioritățile de finanțare, principalele priorități ale actualului Guvern sunt să își hrănească clientela politică și economică. Sunt foarte mulți bani duși către programe de timp PNDL, se concentrează pe așa zisul Fond Suveran de Investiții, care în realitate reprezintă o mega escrocherie a actualului Guvern și evident al celui care conduce din umbră și ia decizii, vorbim de președintele PSD Liviu Dragnea. 

Vedeți video : https://youtu.be/8D8izeeUBJk

Sursa: https://psnews.ro/cristian-busoi-demasca-adevaratele-interese-ale-psd-ce-reprezinta-de-fapt-fondul-suveran-de-investitii-269859/?fbclid=IwAR1q2aLyDYHKzKqnS_PN9cB6O6-quZW0giowWkwZrp6NBJlPjavG49FR1L4