M-a întrebat cineva, cu eșarfă „Votez Paleologu” la poza de profil, ce am făcut în Consiliul Local în ultimii 3 ani. Dar îmi sugera să nu-i răspund direct, că, personal, știe, să răspund celor cărora le cer încrederea. L-am rugat să le spună și dumnenalui, dacă știe, sau cine vrea mai amănunțit să consulte procesele-verbale ale ședințelor de Consiliu. Pe scurt, am adus amendamente raționale, care nu au avut cum să nu fie adoptate, am arătat neregulile făcute, punând astfel o presiune care a oprit, cu siguranță, altele, am determinat aparatul de specialitate al primarului să citească de două ori înainte de a trimite în Consiliu documentațiile tehnice pentru investiții, notele de fundamentare, referatele de specialitate ca să nu intre în cătarea mea, ceea ce nu le-a fost comod ori de câte ori s-a întâmplat. Și i-am pus și eu o întrebare: ce au făcut alți colegi din partide care s-au intitulat „de opoziție”? Dar, la fel, i-am zis: nu trebuie să-mi răspundă mie, căci eu știu… 😞
Dar, ce credeți? A șters comentariul. Și, implicit, și răspunsurile mele. Dar le găsește aici. 😊

Sursa: https://www.facebook.com/inocentiu.voinea?__tn__=%