Marius Stefan Vintila  Prim-vicepreședinte PNL București: În ciuda vârstei, primarul ZERO Daniel Florea, se dovedește a fi un fin cunoscător al practicilor “contra-revoluționare” securisto-comuniste. Pentru a pune presiune pe consilierii opoziției, Primarul ZERO a adus in sala un “grup de cetățeni” imparțiali puși pe scandal cu atitudini amenințătoare la adresa consilierilor din opoziție.

Premeditarea acțiunii a fost evidentă si primarul ZERO a asistat cu un zâmbet plin de satisfacție la întregul circ. Mai mult, în sală au rulat pe ecrane și au fost împărțite materiale privind rolul negativ al opoziției în ”bunul mers al sectorului”.

De altfel este una dintre putinele ocazii in care am reușit sa-l vedem pe Daniel Florea participând la o ședință de Consiliu Local. Incapabil fiind sa coordoneze o administrație publică modernă, demnă de un sector al capitalei României, Florea se comportă ca un politician de mâna a doua care vrea sa-si vadă poza in tabloide pentru confirmarea propriei importanțe și să își audă numele scandat la scenă deschisă.
Proiectul în cauză – investiția în locuințe sociale. Ca și la cealaltă ședință cu circ din Parcul Sebastian, privind mega investiția primăriei în locuințe sociale, nici de această dată nu au fost prezentate argumente privind cumpărarea imobilului sau beneficiarii finali ai locuințelor. Mai mult, la prețul estimat pentru achiziție de 1,5 milioane euro se putea construi, la cele mai mari prețuri de pe piață, un imobil nou care putea găzdui mai multe familii.
Astfel cei aduși în sală au trecut prin toate stările unei adevărate demonstrații de forță: de la aclamarea cu pasiune a primarului Florea, până la amenințări directe făcute reprezentanților opoziției. Toate sub atenta îndrumare și vădita satisfacție a administrației PSD.

Felicitări colegilor din PNL, consilieri locali, care nu s-au lăsat intimidați de aceste practici și au rămas consecvenți principiilor in care cred.
Primarul se ascunde in spatele unor astfel de ședințe pentru a își acoperi incompetenta. Sa nu uitam totuși ca in consiliul local primarul se bucura de o majoritate confortabila de 60%. Cu toate acestea nu a fost amenajată nici o parcare, vreun parc sau nu a fost făcută nici o alta investiție semnificativă in sector. Pentru primar in schimb sunt importante doar hotărârile care nu ii trec cu doua treimi, care in principal presupun diferite achiziții ale primăriei se la proprietari privați.

Eu cred că Sectorul 5 merită mult mai mult, merită o administrație serioasă si competentă, nu o grupare de abonați la banii publici condusă de un primar absent si incompetent. #Sectorul5 merită să devină una dintre zonele cele mai dezvoltate ale Bucureștiului și nu să continue ca teren de joaca al unui copil alintat al comunismului. Probabil aceasta mascaradă îl va face mândru pe Liviu Dragnea, idolul lui Daniel Florea care e preocupat mai mult de luptele interne din PSD cu Gabriela Firea decât de administrarea sectorului.

alţi 2 au distribuit o postare.

-4:26

1.014 vizualizări