Universitate, Parcul Alexandru Ioan Cuza, Giulești, Piața Sudului, Piața Operei, Ferentari, Piața Norilor, Parcul Tineretului, Obor, Stația de metrou de la Piața Romană, Parcul Drumul Taberei, Piața Miniș, Stația de Metrou Eroilor, Cora Lujerului, Politehnică. În piețe, printre colegii de la muncă, la terase. Dimineața și la sfârșitul programului. În week-end-uri. Bătrâni, tineri, corporatiști, mămici plimbând copiii în parc, antreprenori care se îndreptau spre întâlniri. Echipa PNL București a strâns mâinile tuturor acestor oameni care trăiesc în București.În final, 304.000 semnături. Acești oameni ne-au spus că au încredere în Klaus Iohannis și au semnat.  O extraordinară mobilizare a echipelor din organizațiile PNL București. Entuziasm, determinare, bun simț, încredere! 40 de zile, 900 de acțiuni în teren, peste 1000 de voluntari implicați. O echipă unită chiar poate să atingă cele mai ambițioase obiective. Aceasta este noua echipă a PNL București! Odată cu creșterea semnăturilor strânse între europarlamentare (146.000) și prezidențiale (304.000), recâștigăm încrederea bucureștenilor, votant cu votant.

Mulțumim, București! Ne reîntâlnim în campanie și, în final, la vot pe 10 noiembrie. Pentru o Românie normală!

#PNLBucurești
#Vafibine