↗️Ludovic Orban, Președintele Partidului Naţional Liberal: ↗️ „În ceea ce ne privește, noi suntem susținătorii clari ai integrității în exercitarea funcțiilor publice.

↗️ Partidul Naţional Liberal are un cod de integritate, cel mai sever cod de integritate pe care îl poate avea vreun partid politic din România. Cod de integritate care a fost aplicat în litera și spiritul lui.
↗️ Partidul Național Liberal a depus un proiect de lege pentru a interzice ocuparea de funcții publice, respectiv interdicția de a candida la funcția de președinte și la funcția de parlamentar în cazul unor condamnări definitive.
↗️ Partidul Național Liberal este un apărător al independenței justiției, un apărător al liberului acces al cetățenilor la actul de justiție.
↗️ Partidul Național Liberal este un apărător al non-implicării politicului în actul de justiție și de asemenea, Partidul Național Liberal a fost un lupătător în prima linie pentru ca justiția să fie o putere în stat și să se înfăptuiască fără opreliști din partea palierului politic sau din partea altor structuri care nu au ce să caute în justiție.”