560 de mii de apartamente şi 9700 de instituţii sociale: şcoli, creşe, grădiniţe, spitale sau clădiri din Bucureşti primesc apă caldă şi căldură prin reţeaua centralizată a Radetului, iar spectrul falimentului dă frisoane reci locuitorilor.

Indolenta, prostia şi nepriceperea edililor au aruncat sistemul de termoficare al Bucureştiului într-o situaţie critică. Vedem cine sunt vinovaţii, dar şi ce soluţii se mai pot găsi în al 13-lea ceas pentru comfortul bucureştenilor, dar nu numai. 

Odată cu insolvența Radetului, a intrat în situaţie dificilă şi Elcenul, unul dintre cei mai importanţi producători de energie electrică din ţară.

A fost o iarnă grea pentru bucureşteni. Peste o mie de avarii la Radet în iarna care încă nu s-a încheiat. Cu mult mai mult decât anii trecuţi, iar situaţia este critică. Compania de termoficare a Bucureştiului este de doi ani şi jumătate în insolventa şi fiecare zi care trece fără o o soluţie salvatoare măreşte cangrenă de pe obrazul Capitalei.

Sursa: http://www.inprimarie.ro/index.php/2019/02/18/radet-bomba-cu-ceas-de-sub-capitala-gabriel-dumitrascu-milioane-de-euro-se-scurg-in-pamant-si-le-platesc-bucurestenii-piperea-directorii-de-la-regie-se-schimb-ca-ciorapii/?fbclid=IwAR0IB-RVUXG5zZKihEKol9j_Z2jr_dqKIwpHLSf1mz8QQmj1esOlgk27IW4