Daniel Buda, europarlamentar și președintele PNL Cluj: “În calitate de președinte al PNL Cluj, sunt extrem de mândru de tinerii extrem de activi și competenți din TNL Cluj!

Îi felicit pe colegii mei din TNL Cluj pentru faptul că ieri, în cadrul Galei TNL “Mircea Ionescu Quintus” de la Sinaia, și în prezența președintelui României, domnul Klaus Iohannis și a președintelui PNL, domnul Ludovic Orban, au primit distincția de “Cea mai activă filială în evenimente locale”. Premiulobținut de echipa condusă de președintele TNL Cluj, Maria Forna, alături de vicepreședintele TNL și președintele TNL Câmpia Turzii, Georgiana Sima, de prim-vicepreședintele TNL, Bogdan Pivariu, de președintele TNL Cluj-Napoca, Cristian Ciuta, precum și de alți tineri liberali, confirmă ceea ce aici la Cluj vedem în permanență și anume că o echipă sudată de tineri promovează prin acțiunile lor o serie de valori sănătoase pentru societate. Le mulțumesc pentru parteneriatul sincer pe care l-am avut până acum și îi asigur că, alături de toți colegii din PNL Cluj, le vom aprecia eforturile și pe viitor.”