Gheorghe Flutur, Președintele Ligii Aleşilor Locali ai #PNL și al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava:  Dorința noastră e să unim toate forțele sub un concept integrat de dezvoltare inteligentă a turismului în Bucovina. Suntem deschiși și către celelalte localități turistice din județul #Suceavacare doresc să intre în această structură. Dorim să promovăm sub un brand unitar al Bucovinei să vindem pachete turistice integrate, în toate cele trei stațiuni.

În ajunul Zilei Unirii, stațiunile turistice de interes național din #Bucovinas-au unit prin votul unanim al consilierilor locali din cele două municipii, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc, și orașul Gura Humorului și au împuternicit primarii să facă proiectul de Statut și parteneriatul cu Consiliul Județean Suceava pe acest proiect de Organism Management al Destinației conform OUG 15/2017.

ℹ️ Acest organism va atrage mediul privat, agenți economici, operatori în turism. Va avea o structură de conducere, un statut, un regulament și va avea personalitate juridică.
Dorim să promovăm curse, atât pe calea ferată cât și auto, între stațiuni, iar biletele de călătorie să fie comune pentru întreaga zonă.

↗️ Cele trei stațiuni vor fi văzute ca un întreg și ne propunem să punem în valoare toate formele de turism din zonă care pot deveni complementare pentru cele trei stațiuni.
Ne leagă domeniul schiabil- județul Suceava are peste 16 km de pârtii de schi- ne leagă parcurile și rezervațiile naturale, ne leagă monumentele #UNESCO, ne leagă satele tradiționale bucovinene, gastronomia, mozicul multietnic și multicultural și pe distanță de 50 de kilometri poți beneficia de aproape toate formele de turism.

#AdministrațieLiberală
#GheorgheFlutur