Comunicatul de presă, primit de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Raluca Turcan  Îi solicit lui Liviu Dragnea să înceteze cu ameninţările în stil mafiot!

Condamnat penal pentru fraude la referendum, condamnat penal pentru furt din banii copiilor instituţionalizaţi şi trimis în judecată pentru fraude cu bani europeni la firma Teldrum, Dragnea seamănă tot mai mult cu un interlop deosebit de periculos, care acţionează prin ameninţare şi şantaj atunci când se simte la marginea prăpastiei.

Panica lui Dragnea a atins cote maxime mai ales de când condamnărilor date deja de judecători riscă să li se alăture un puternic vot de blam dat de români. Acesta este motivul atacurilor sale la adresa preşedintelui Iohannis şi al reacţiei faţă de ideea unui eventual referendum. Mai mult, guvernat de frica de a-şi asuma propriile fapte, Dragnea preferă să calce în picioare parteneriatele strategice ale României, doar ca să nu fie nevoit să se supună regulilor democratice pe care acestea le implică. Este motivul pentru care critică SUA şi ignoră Uniunea Europeană atunci când scrie ordonanţe de urgenţă cu mâna miniştrilor de paie.În ultimii ani, Guvernul PSD – ALDE a avut un singur obiectiv major: să emită oricâte ordonanţe ar fi nevoie, astfel încât dosarele lui Dragnea să dispară prin prescripţie, prin dezincriminarea faptelor sau prin alte invenţii ”procedurale” ale lui Tudorel Toader.Din păcate pentru Liviu Dragnea, realitatea nu va permite vreodată completuri de acoliţi de partid, aşa cum probabil şi-ar dori. Există pârghii funcţionale de control asupra abuzurilor pe care le face PSD: justiţia, instituţiile europene, cetăţenii ţării.Infractorii nu mai pot scăpa basma curată, astăzi, în România!