Partidele PNL, PSD și USR au anunțat mitinguri de proporții în Capitală. Însă partidul PSD a renunțat, iar PNL va organiza un miting sâmbătă, 18 mai, în Piata Victoriei, iar Alianța USR-PLUS va organiza o manifestare în Parcul Izvor, în 24 mai.

Partidul Social Democrat anulează mitingul care trebuia să se desfășoare pe 22 mai la Romexpo. Într-o notificare trimisă către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, PSD anunță că nu mai organizează manifestarea.

„Va comunicăm că Partidul Social Democrat anulează organizarea evenimentului, din dată de 22 mai 2019, care urma să se desfășoare la Romexpo”, se arată în documentul semnat de Codrin Ștefănescu. Documentul este datat 15 mai 2019.

Hazem Kansou: Dragnea ar fi fost lăsat baltă de uni lideri PSD

„Consider că decizia referitor la anularea mitingului din București al Partidului Social Democrat este una lucidă. Cred că nici filialele PSD din București nu prea își doresc să își asocieze imaginea cu Liviu Dragnea, cel considerat responsabil pentru violențele din 10 august. Nu poți face desfășurare de forțe în Capitală cu oameni aduși din alte județe atâta timp cât ca și partid nici măcar nu ți-ai cerut scuze populației Capitalei”, a declarat liderul PNL Hazem Kansou Alexandru, șeful campaniei electorale europarlamentare pe București a PNL-ului.

Potrivit acestuia, Partidul Național Liberal va avea un miting de minim 50.000 de persoane în Piața Victoriei pe data de 18.05, adică sâmbăta aceasta. La acest miting va participa si Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Sursa:
https://www.piatapresei.ro/2019/05/3640/?fbclid=IwAR10WI6w2CrXFWZpfUOcaxxNM5owZ8XZ1KOdSNrdoe8Owke9R0ZpF-jqXLo