Alegeri europarlamentare 2019⛔️Guvernul PSD-ALDE nu dorește în ruptul capului ca românii din diaspora să voteze pentru că știu că acestia nu pot fi cumpărați. Coalitia de guvernare socialistă a blocat proiectele opoziției de extindere a votului prin corespondență la toate scrutinurile, a tergiversat dezbaterea in Parlament a inițiativei#PNL de introducere a votului electronic, și, cu siguranță, vor bloca înființarea unui numar suficient de secții de votare.

↗️Avem însă posibilitatea de a obliga guvernul să înființeze mai multe secții de votare. Trebuie doar mobilizare, iar #PNLDiaspora este alături de toți cei care vor secții de votare în localitățile în care locuiesc. 

↗️Trebuie doar să ne contactezi prin mesageria de pe Facebook sau pe e-mail: vreausavotez2019@gmail.com iar noi îți vom oferi suport, pas cu pas, pentru înființarea unei secții de votare în comunitatea ta.

❗Exercită-ți dreptul constituțional fără să stai la coadă, fără să îți pierzi timpul, demnitatea și banii cu drumul către o secție de votare îndepărtată. 

❗Poți avea o secție de votare permanentă la tine în comunitate, dacă cel puțin 100 de români din acea comunitate se înscriu în Registrul Electoral. Inscrie-te si tu in Registrul Electoral. Fii stapan pe destinul tau ! Indiferenta noastra poate naste monstri!

De vizionat acest video:https://www.facebook.com/DiasporaPNL/videos/235612134043575/

#dedataastavotez
#AlegeriEuroparlamentare
#Europarlamentare2019