↗️ Gala premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus”, organizată de tinerii liberali sâmbătă seara, la Sinaia, a fost un eveniment de o eleganţă şi un farmec aparte, care a scos în evidenţă ce au mai bun Tineretul Național Liberal şi Partidul Naţional Liberal: tradiţia de a face politică pentru România şi o pepinieră de talente cum nu mai găsim la nicio altă formaţiune politică.

↗️ Dacă Partidul Naţional Liberal este “doar” al doilea cel mai vechi partid politic din Europa, Tineretul Naţional Liberal este chiar cea mai veche organizaţie politică de tineret din #Europa
↗️ Pentru cei care nu ştiu, Tineretul Naţional Liberal s-a înfiinţat în 1876, la doar un an după înfiinţarea Partidului Naţional Liberal şi generaţii întregi de oameni politici de mare valoare au fost crescute şi şlefuite întâi în organizaţia de tineret a celui mai prestigios brand politic din #România
↗️ La Sinaia, tinereţea şi experienţa, marea familie liberală, şi-au reafirmat angajamentele pentru România şi hotărârea de a da ţării un conducere 100% liberală, cu Preşedinte liberal, Guvern liberal şi Parlament liberal.
↗️ Lucrurile bune pe care le-a făcut #AdministraţiaLiberală în Oradea, Timişoara, Cluj, Alba, Arad, Sibiu, Braşov, Suceava şi chiar Sinaia, să putem face în toată România.
↗️ De ce la #Sinaia? Pentru că locul acesta are o simbolistică aparte pentru liberalismul din #România şi pentru determinarea cu care liberalii îşi respectă angajamentele.
↗️ Fostul oraşel regal este un loc care a primit ca jertfă un mare premier liberal, pe I. G. Duca în 29 decembrie 1933, asasinat de „Nicadorii” legionari, pentru că a pus siguranţa ţării sale mai presus de siguranţa propriei vieţi.
↗️ Astăzi, Sinaia este condusă tot de un primar liberal şi o #AdministraţieLiberală care i-a redat strălucirea.
↗️ În ultimii ani, în Sinaia, un orăşel cu doar 11.000 de locuitori, s-au investit zeci de milioane de euro din fonduri europene nerambursabile, iar Sinaia, are astăzi cel mai bun raport de absorbţie a fondurilor europene pe cap de locuitor din toată ţara şi aşa a putut redeveni “Perla Carpaţilor”.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]