Ca să fie pe înțelesul tuturor, primarul care a făcut NIMIC pentru București vrea să facă NIMIC pentru toată țara.Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, la “Marius Tucă Show”, că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, precizând că e normal să vrea să continue proiectele începute în administraţie. Cu toate acestea, Gabriela Firea nu a exclus varianta de a candida la Cotroceni, dacă ar fi considerată „o soluţie optimă” de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliţie ALDE, condus de Tăriceanu, dar şi de către foştii colegi de la Pro România.

“Florentin vrea să candideze, dar depinde de ce fac eu. Vedem ce se întâmplă. Depinde de ce voi face eu în perioada următoare (…) Mă voi întâlni, în afară de activitatea la primărie, cu colegii mei, este normal să ne întâlnim să vorbim, să discutăm, îmi pasă, ne pasă, nu cred că trebuie să fim indiderenţi la ceea ce se întâmplă în ţară, sunt multe de făcut în ţară şi în Bucureşti. Mă interesează şi ţara, sunt românăc, sunt cetăţean român, sunt implicată în politică, ar fi anormal să nu mă intereseze ceea ce se întâmplă în ţară. Avem viză în continuare pentru SUA, MCV, iată câte sunt de făcut şi pentru ţară”, a declarat Gabriela Firea, la “Marius Tucă Show”.

Mai mult pe : https://www.mediafax.ro/social/marius-tuca-show-gabriela-firea-si-a-anuntat-candidatura-pentru-un-nou-mandat-la-primaria-capitalei-ce-spune-despre-cei-care-s-au-interesat-daca-problemele-sale-de-sanatate-sunt-reale