”E nevoie de o schimbare de atitudine. BUCUREȘTIUL nu se poate schimba decât în măsura în care bucureștenii se pot schimba. E nevoie să comunicăm mai mult și mai deschis, să găsim împreună ceea ce este important și prioritar pentru fiecare, dar și pentru majoritate, pentru ca deciziile să fie de
folos la cât mai mulți, dar să ajute și dezvoltării orașului.”Bucureștenii trebuie să trăiască mai bine acum și să construiască un viitor mai prosper pentru mâine, regenerând un oraş care să le placă în primul rând lor. Un oraș care-și rezolvă problemele devenind drag și prietenos locuitorilor săi, își va găsi și parteneri care să investească și musafiri care să-l viziteze.
Prea des am auzit scuza că de vina e moștenirea trecutului comunist sau structura populației. Un Primar cu viziune și hotărât, împreună cu o administrație responsabilă, văd în țesătura de foste active industriale oportunităţi de dezvoltare economică care să aducă bunăstare și venituri la buget, iar în structura și mobilitatea populației văd acel potențial de energii și creativitate care trebuie stimulate, cultivate și descătușate pentru a se valoriza în antreprenoriat sau pe piața muncii.

Aici :http://gabrieldumitrascu.ro/liberalii-au-solutii-brosura/?fbclid=IwAR1Cg9QfWg-7HuSYlIPPMcdT2VXQ2vNHiZ_AdxpFV4K59UUEFGFlLIZ-uXM

Aici in format PDF : http://gabrieldumitrascu.ro/wp-content/uploads/2019/03/Liberalii-au-solutii-Gabriel-Dumitrascu.pdf