În sfârșit, ceva concret. Sunt angajate deja 208 semnături pentru moțiunea de cădere a guvernului Dăncilă. România trebuie să încheie cât mai repede acest capitol nefast și să elimine din riscurile de criză politică profundă, cu efecte nefaste în economie și social. Hai, că se poate!Senatorul liberal Cristian Chirteş a declarat joi că pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului există deja 208 voturi confirmate, iar săptămâna viitoare va fi decisivă pentru atingerea celor 233 de voturi necesare, urmând a avea loc discuţii inclusiv cu parlamentari nemulţumiţi de la PSD, care sunt pe punctul de plecare din rândurile social-democraţilor. „Încă negocierile există între diferite grupuri, aşteptăm să vedem ce se va întâmpla la Senat săptămâna viitoare, marţi va fi ales noul preşedinte al Senatului şi vedem dacă componenţa grupului ALDE se va modifica, va fi desfiinţat sau se va înfiinţa alt grup (…) Ziua de marţi va fi una interesantă. Bineînţeles, negocierile pentru moţiune continuă, trebuie să discutăm şi cu ALDE, jumătate din parlamentarii ALDE sunt de acord cu ieşirea totală de la guvernare, jumătate nu.

Sursa: https://evz.ro/lider-pnl-anunta-dezastrul-pentru-guvernul-dancila-se-anunta-negocieri-pe-viata-si-pe-moarte.html

Sursa 2: https://www.facebook.com/Gabriel.Dumitrascu.Oficial/